array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/pumppute/public_html/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/pumppute/public_html/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48 Basis
Soita 044 349 1997

-YHTEYSTIEDOT-

Pienikokoiset pumput magneettiliitännällä

Rakenne

Basis -mallistoon kuuluu viisi eri mallia, jotka on saatavilla kierre- tai letkuliitännällä. Pieni koko, hiljainen käyntiääni sekä tiivistekomponenttien puuttuminen tekevät tästä pumpusta ihanteellisen ja turvallisen ratkaisun kaikkiin erityislaitteisiin ja - olosuhteisiin.

käyttö

 Argalin Basis -pumput soveltuvat erinomaisesti:

  • vedenkäsittelyyn
  • jääpalakoneisiin
  • juomalaitteisiin

Ne voivat pumpata merivettä, tuoretta vettä, happoja, emäksiä sekä kaikkia korrosiivisia ja myrkyllisiä nesteitä. 

Basis -mallisto

basis polypropeenipumppu

Tätä kemiallisesti ja mekaanisesti erittäin kestävää termoplastista polymeeria käytetään Basis pumpuissa happojen, emästen, pesuaineiden ja jopa liuottimien pumppaamiseen. Polypropeenista valmistetut pumput ovat rakenteeltaan ja ulottuvuuksiltaan erittäin vakaita ja näin ollen ne kestävät hyvin kulutusta, korroosiota sekä tietyssä määrin myös hankausta.

pääasialliset pumpattavat aineet:

Basis E-CTFE halal -pumppu

Kemiallisen ja mekaanisen kestävyytensä ansiosta yksi parhaista markkinoilla olevista kestomuoveista. E-CTFE:stä valmistetut pumput voivat pumpata käytännössä mitä tahansa:

  • erittäin syövyttävää nestettä
  • hankaavaa nestettä
  • kovaa nestettä

Tämän lisäksi pumput kykenevät suoriutumaan myös korkeissa lämpötiloissa. Rakenteensa ansiosta E-CTFE tarjoaa ylivertaista kovuutta ja täten lisää pumppujen luotettavuutta ja kestokykyä

pääasialliset pumpattavat aineet:

Argal pumps

Basis

virtaus

<70 l /min 

Nosto

 

teho

W 15 / 100 

virtauskäyrät