array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/pumppute/public_html/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/pumppute/public_html/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48 Kestävä pumppu kemiallisten aineiden pumppaamiseen
Soita 044 349 1997

-YHTEYSTIEDOT-

Vahvistetusta kestomuovista ja fluoropolymeereistä valmistetut keskipakopumput magneettiliitännällä

Rakenne

Pumppujen sisäiset komponentit on valmistettu kokonaan keraameista ja graffitista, joten pumpattavan nesteen kanssa kosketuksissa ei ole metalliosia. Pumpuissa käytettyjen materiaalien ansiosta ne kestävät väliaikaista kuivakäymistä. Lisäksi niiden ATEX -standardoitu rakenne, sekä laaja moottori- ja tehovalikoima tekevät niistä viimeisen päälle loppuun kehittyneen kemikaalipumppumalliston kokoluokaltaan pieniin sovelluksiin.

ATEX soveltuvuus

Kaikki Prima pumput on valmistettu noudattamaan vähintään ATEX Zone 2 (Serie II 3/3 IIB T4) -standardeja. Zone 1 (Serie II 2/2 GD IIB T4) -standardeja varten on erikseen tarjolla pumppuja, jotka on valmistettu sähköä johtavista materiaaleista.

Materiaalit

Prima -pumppumallistossa on pumppuja kolmella eri materiaalikombinaatiolla (N, R ja X -versiot) sovelluksiin joilla pumpataan:

  • puhtaita nesteitä
  • nesteitä, joissa on kiintoaineita
  • nesteitä, joissa on hankaavia ainesosia
  • vahvoja emäksiä
  • Natriumhypokloriittia
  • happoja (kromi-, typpi-, rikkihappo jne.)

prima-mallisto:

prima polypropeenipumppu

 Tätä kemiallisesti ja mekaanisesti erittäin kestävää termoplastista polymeeria käytetään Prima pumpuissa happojen, emästen, pesuaineiden ja jopa liuottimien pumppaamiseen. Polypropeenista valmistetut pumput ovat rakenteeltaan ja ulottuvuuksiltaan erittäin vakaita, ja näin ollen ne kestävät hyvin kulutusta, korroosiota, sekä tietyssä määrin myös hankausta.

prima E-CTFE halar -pumppu

Kemiallisen ja mekaanisen kestävyytensä ansiosta yksi parhaista markkinoilla olevista kestomuoveista. E-CTFE:stä valmistetut pumput voivat pumpata käytännössä mitä tahansa:

  • erittäin syövyttävää nestettä
  • hankaavaa nestettä
  • kovaa nestettä

Tämän lisäksi pumput kykenevät suoriutumaan myös korkeissa lämpötiloissa. Rakenteensa ansiosta E-CTFE tarjoaa ylivertaista kovuutta, ja täten lisää pumppujen luotettavuutta ja kestokykyä. 

Argal pumps

Prima

virtauskäyrät