array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/pumppute/public_html/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/pumppute/public_html/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48 Kemikaalipumput kemikaalien siirtoon kemianteollisuudessa.
Soita 044 349 1997

-YHTEYSTIEDOT-

Kemikaalipumput

Argal Pumpsilla on neljänkymmenen vuoden kokemus kestomuovisten materiaalien ja yhdisteiden, sekä korroosionkestävien metalliseosten käytöstä pumpuissa. Erityisesti viimeisen kymmenen vuoden aikana tehdyt innovaatiot ovat johtaneet täysin uudentyyppisiin ratkaisuihin pumppujen mekaniikassa ja hydrauliikassa. Argal Pumpsin toimintamalli on tarjota asiakkaden tarpeisiin ratkaisuja, jotka perustuvat uusiin innovaatioihin jäljittelyn sijaan. Nykyisin yrityksellä on tarjota asiakkailleen laaja valikoima pumppuja erilaisiin teollisuuden sovelluksiin. Pumput kykenevät toimimaan -40C - +120C lämpötiloissa virtauskapasiteetin ollessa parhaimmillaan 1700 m3/h, ja nostokapasiteetin yli 100m.  

Erittäin kestävä kemikaalipumppu teollisuuden raskaisiin sovelluksiin. varustettuna suora, tai magneettivetoisena standardin mukaisella helposti vaihdettavalla moottorilla. 

Vinyyliesterihartsista valmistetut uppopumput.

Lasikuidusta valmistetut keskipakopumput kemikaalien pumppaukseen. Soveltuu isoille virtaamille ja korkeille painelle.

basis

Pienikokoiset keskipakopumput magneettiliitännällä.

KAlvopumput syövyttäville kemikaaleille

Räjähdyssuojatut metalliset kemikaalikalvopumput

Kestomuoviset kemikaalipumput

Vahvistetusta kestomuovista ja fluoropolymeereistä valmistetut keskipakopumput magneettiliitännällä

Keskipakopumppu nesteille, joissa on kiintopartikkeleita tai epäpuhtauksia.