array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/pumppute/public_html/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/pumppute/public_html/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48 Oilon, maalämpö, Ilmalämpöpumput ja ilmavesilämpöpumput
Soita 044 349 1997

-YHTEYSTIEDOT-

Oilon maalämpö

Oilon on niitä harvoja valmistajia, jotka hyödyntävät suomalaista huippuosaamista. 

Voidaankin sanoa, että Oilonilla saat aidosti suomalaista maalämpö Suomen maaperästä.

Maalämpöä on ollut niin kauan kuin aurinko on paistanut ja varastoinut lämpöä luonnon omiin lämmönvaraajiin: maaperään, kallioon ja vesistöihin.

Oilon-maalämpöpumppu on käyttökustannuksiltaan edullinen ja ympäristöystävällinen lämmitysvaihtoehto, jolla hyödynnät tätä auringosta saatua energiaa.

Maalämpöpumppu tarjoaa käyttäjälleen huoletonta, turvallista ja edullista lämpöä. Kotimaisissa Oilon-maalämpöpumpuissa yhdistyvät lisäksi nykyaikainen muotoilu, helppokäyttöisyys ja kestävyys. Mallistostamme löytyy sopiva lämpöpumppu omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon lämmittämiseen sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Oilonin maalämpöpumpulla voidaan lämmittää myös esimerkiksi teollisuushallit, koulut ja hoitokodit. Kotimainen valmistus ja laadukkaat komponentit takaavat luotettavan toiminnan ja tehokkaan lämmöntuoton myös ankarissa talviolosuhteissa.

Oilon-maalämpöpumpuilla on 5 vuoden takuu.

 

 

Markkinoiden kehittyneimmät maalämpöpumput