array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/pumppute/public_html/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/pumppute/public_html/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48 Pumppaamot, korjaukset, huollot, käyttöönotot, asennuksen tarkistukset, Helsinki, Espoo, Vantaa
Soita 044 349 1997

-YHTEYSTIEDOT-

Pumppukaivojen KORjaukset ja huollot

 Jos vanha pumppaamo alkaa olla elinkaarensa päässä, on yleensä kolme vaihtoehtoa:

1. Vaihdetaan koko pumppaamo.
Jos kaivo on iso, voidaan vanhan kaivon sisään pudottaa uusi, pienempi pumppaamo. Muussa tapauksessa on vanha kaivo kaivettava pois ja uusi asennettava tilalle. Riippuen hieman paikasta ja pumppaamosta, on tämä noin päivän operaatio.  

2. Vaihdetaan pumppaamon koneisto ja putkisto.
Jos kaivo itsessään on vielä hyvässä kunnossa, mutta kaikki muu on tullut elinkaarensa loppuun, rakennetaan käsityönä uusi jalusta, putkisto, kiskot ja pumppu. Näin saadaan luotettavuus uuden tasolle eikä piha-aluetta tarvitse repiä auki.
Tämä on edullisempi ja helpompi vaihtoehto etenkin puutarhoissa, joissa kasvusto voi kärsiä, tai pihoilla, joissa on kallis asfaltointi.   

3. Vaihdetaan pumppu.
Kaikkein helpoin ja edullisin vaihtoehto. Tämä edellyttää, että muu pumppaamon laitteisto on kunnossa.


Pumppaamojen käyttöönotto

Väärin tehty asennus voi tulla kalliiksi. Väärin asennetut kohot voivat aiheuttaa veden tulvintaa kellarissa tai viemäreissä. Väärin tehty logiikka tai kaivon asennus voi rikkoa pumpun ja sen ohjauksen. Nämä on kalliita virheitä, jotka voidaan välttää hankkimalla meiltä käyttöönotto.  

Teemme perusteellisen käyttöönoton pumppaamolle

Asennamme, säädämme ja testaamme kohot, pumpun ja ohjauksen. Toimitamme myös pöytäkirjan käyttöönotosta. 

Pumppaamoasennuksen tarkistus

Tarkistamme muiden tekemiä asennuksia riita- ja vastuukysymyksissä. Kaivon omistajan kannattaa yleensä ottaa ulkopuolisen mielipide. Huomaamme usein asennusvirheitä, jotka mahdollistavat suhteellisen uuden pumpun korjauksen takuuseen. Tarkastuspalvelua käyttämällä voi varmistua, että pumppuja ei tarvitse uusia kahden vuoden välein.

 

Pumppamohuolto
Pumppaamo ei toimi
Jätevesikaivo tulvii
Jätevesipumppaamon huollot
Jätevesipumppu huollot
Jätevesipumppaamo tukossa
Jätevesipumppaamon korjaukset
Jätevesipumppu ei toimi
Jätevesipumppu tukossa
Pumppaamo tukossa
Pumppaamon vaihto
Pumppu ei toimi
Pumpun vaihto

Kaivossa ollut putkisto oli tullut tiensä päähän. Sulkuventtiilikin oli jo niin ruosteessa, että kahva jäi käteen 

Kaikki, paitsi kaivo uusittiin. Pumppu vaihdettiin uuteen ja energiatehokkaaseen repijäpumppuun. Ohjauskeskukseen tuli GSM-hälytin, joka lähettää teksiviestin ongelmatilanteessa.