array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/pumppute/public_html/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/pumppute/public_html/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48 Vianetsintä
Soita 044 349 1997

-YHTEYSTIEDOT-

Jätevesipumppaamon vianetsintä

Kun kiinteistöpumppaamo on otettu käyttöön ja se toimii asennusten jälkeen oikein, on käyttövastuu kiinteistöllä. Häiriötilanteessa punainen merkkivalo syttyy, jos ei ole sähkökatkoa. 
Käynnistyspintakytkin ohjaa pumppaamon toimintaa. Pumppu käynnistyy, kun jäteveden pinta nousee riittävästi ja koho kallistuu. Jäteveden pinnan laskiessa alarajatasolle, pumppu pysähtyy. Pumppaamoissa on ylärajahälytin, joka sytyttää punaisen merkkivalon jos pumpun toiminnassa on häiriö ja jäteveden pinta saavuttaa kriittisen ylärajan. Jätevesi ei tulvi vielä maastoon ylärajahälyttimen käynnistyessä. Pumpun käynnistyessä normaalisti, syttyy ohjausyksikön päälle vihreä merkkivalo. Normaali käyntiaika on minuutista pariin minuuttiin.
Pumppaamon asennuksen yhteydessä on rajakytkinten hälytysrajat asetettu käyttöön sopiviksi, joten niitä ei tule muuttaa itenäisesti.

pikaohjeet vikatilanteisiin

Sähkökeskuksen punaisen hälytysvalon syttyessä voit tehdä seuraavat tarkastukset.
Selvitä mistä vika johtuu avaamalla keskuksen kansi ja katsomalla merkkivaloja. Tarkista, onko joku sähkökeskuksen varolaitteista tai sulakkeista lauennut ja käännä se takaisin kytketty -tilaan. Tuleeko kiinteistöön kaikille vaiheille virtaa? 
Jos pumppu toimii, mutta vedenpinta ei laske, se voi olla merkki siitä, että pumppu ei ole kunnolla paikoillaan  tai pumpaamolta eteenpäin lähtevä paineputki on tukossa.
Tilaa ammattimies paikalle, jollet itse osaa selvittää tilannetta!

Helpoin tapa olla meihin yhteydessä on yhteydenottokaavakkeen kautta.  Vastaamme usein jo saman päivän aikana.
Vaihtoehtoisesti voit soittaa tai lähettää sähköpostia:

Puh. 044 349 1997
palvelu@pumpputek.fi